3/7 2005

feel tha buzz

5

It’s buzzin’ @ vida dipfico, moet nog altijd wennen aan het opvullen van tijd en ruimte (echt een raar gevoel hoor) maar stilletjes aan beginnen de avonden zich weer op te vullen, tijd genoeg om te sporten en hier en daar een side project te doen, de ZVA die start volgende week (voor mij dan), … Dit weekend heb ik er van geprofiteerd om mijnen auto eens uit te mesten, dat was gewoon zes maanden geleden dat die nog eens in het sop heeft gestaan. Buiten ongeloofelijk veel rommel: slaapzak, twee jassen, 13 lege flessen water, ne paraplu, plattenband, trui, sokken, papier, cursussen, een bobijn voor netwerkkabel, een onbetaalde boete van januari … lag er niet veel zaaks in maar ‘t voelde toch als een kleine schattenjacht! Voor vandaag ga ik het thema van dit weekend gewoon voortzetten… ik volg simpelweg mijne neus: eens kijken of ergens ne velo op de kop te tikken valt, zien of de winkels open zijn om hier en daar wat kleren te kopen en vooral zoveel mogelijk het volk vermijden. De laatste dagen, vraag me niet hoe het komt, maar heb ik totaal geen zin om mijn in drukke toestanden te begeven. Ik denk dat ik na drie minuten op iemand zijne voorgevel aan het timmeren zou zijn. Volgens een aantal mensen is dat het gevolg van het destressen van de voorbije maanden (jaren)… Gisteren naar de BBQ van mijn ex-klasgenoten geweest en die hadden toch allemaal hetzelfde gevoel… weird but a known syndroom!
Tune of the day: Metallica Wherever I may Roam

in Lifelog

5 Responses to “feel tha buzz”

  • het Shopping Center aan de Groenplaats is vandaag alvast open en in Borgerhout is het braderij (en daar is een fietsenwinkel die open is). Doen gewoon! :-)

  • perfect sé! ;-)

  • Renegade said

    en anders moogt ge in onzen tuin wa werken om te ontstressen :p

  • Het zou lachen geblazen zijn als je verdwenen fiets ergens tussen die mesthoop in je auto zou liggen :D

  • Whoehahaha idd

Leave a Reply