29/6 2005

asbakland

5

Gisterenochtend op het nieuws gehoord: er worden jaarlijks 3 miljard peuken in België op straat gegooid. Met behulp van de de Moeni ff berekend dat het gaat over een opppervlakte van ongeveer 240 m³. Dat zijn dus zes containers vol met van die stinkende peuken eh! Toch blij dat ik nog steeds gestopt ben! Moet er niet aan denken.. die vieze stinkende stokjes! y. u. c. k.

in Opinion

5 Responses to “asbakland”

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  stokjes weg en hallo kilo s
  néwo?

 • so fuckin’ true!!

 • @ Dipfico: helemaal mee eens!
  @ Renegade: sport? Iemand? hallo?

 • Darkman said

  Als nooit-gerookt-hebbende met verschillende vrienden die wel roken, applaudissioneer ik voor alle mensen die stopten voor hun eigen gezondheid, voor de gezondheid van hun medemens en voor het gezond verstand !

 • Renegade said

  @ Dwangbuis – ik rook en sport :p

Leave a Reply