26/6 2005

weekend roundup

4

What a most excellent weekend!! Ik heb van elke seconde genoten (zaterdag een beetje humeurig maar dat kon de pret niet bederven)… Zoals gewoonlijk hebben we weer heel wat kilometers afgelegd dit weekend but it was worth it! Zaterdag redelijk op tijd uit mijne nest gevallen (vandaar humeur…) om te gaan verhuizen bij T&E, das allemaal reuze snel verlopen. Tegen drie uur ben ik over en weer gereden naar Wake ‘n Bake, helaas niet kunnen waken wegens tijdsgebrek want om zes uur was het acte de presence in Halle to have a summertime bbq, en ne lekkere zenne!! In het laat terug naar de Wake ‘n Bake beachparty gebold, die echt wel te pruimen was (‘t kon ook aan den drank gelegen hebben), heerlijk toch om op goei plaatjes, een pilske en met strandzand tussen de tenen rond te hossen…
Vandaag dan weer net iets later den tram verlaten (*evil grin*) en tegen vijf uur naar Domburg vetrokken om mijn eerste surfke van het jaar te doen: véél is er niet van in huis gekomen: meer opgebokst tegen de golven (die btw echt wel goed waren) en hier een daar toch mooi een golfke meegepikt. Maar ik heb de microbe weer vlotjes te pakken… Nuttin’ beats relax dobberen op het water met de zon op je snoet wachtend op een goede golf, eenmaal een goeie uitgekozen lekker meesjezen… ‘t lukt nog niet altijd but we’ll get there!!
Knaller van een weekend dus… keep’m commin’ like that!

Mental notez:

 1. gaan joggen bij 33 graden is opzich al een niet te snugger idee. Om na het joggen met mensen die op je loopronde zitten te bbq’en een beetje wodka te gaan drinken is een nog stommer idee!
 2. Gaan bbq’en aan de Schelde is dan weer wel een strak plan!
in Lifelog

4 Responses to “weekend roundup”

 • herman said

  vond de vogeltjes die ik zag in het avifauna ook best leuk.. mmm hier klopt iets niet.

  herman

 • Voor mij ook een geweldig weekend! Ook gaan lopen bij 30 graden en ook genoten van het zonnetje. You only live once!

 • Snifferke
  Twitter: pitslamp
  said

  Blijkbaar heeft iedereen een geweldig weekend gehad! ;-) Anyway, next one is already in my vision… JIHAAAAA

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  en t leven is goooooood

Leave a Reply