24/6 2005

weekend peek-a-bou

5

Friday, whoehoo that means the weekend is near! Vanmorgen een beetje ne vooze kop van gisteren maar dat nemen we er met plezier bij! En op het Happy Hour op het werk vandaag schonken ze, ge gelooft het nooit, mojito’s.. grrraaauw!
Iets minder leuk was het thuiskomen, mijn vrolijke huisgenoot,Nemo, bleek niet meer zo vrolijk, hij lag op zijn zij te drijven bovenaan zijn bokaal… ik vermoed dat de warmte hem te veel is geworden! Spijtig want ik had net besloten in het naar huis rijden om hem wat beter te verzorgen (2x per week zijn water verversen, etc) dat zal dus niet meer nodig zijn!
Back to the happy part, ‘t weekend ziet er redelijk goed uit, het weer belooft waanzinig te worden en dat komt goed uit met de planning, verspreid over het weekend:

Nu het weekend inzetten met een relax toerreke lopen aan de Schelde

in Lifelog

5 Responses to “weekend peek-a-bou”

Leave a Reply