24/6 2005

The Last One

2

Dit is ‘m dan: de laaste post, de laatste post over mijn avondschool: de voorbij drie jaren heb ik er her en der wat rondgestrooid over het wel en wee in de queeste naar mijn diploma. De laatste tijd héél wat zelfs (tot ieders verveling) maar ik had gewoons niets interessanters te vertellen! Vandaag is het plots en abrupt tot een einde gekomen, vandaag ben ik voor de laatste keer mijn uitslag gaan halen! Ik ben gewoonweg geslaagd, het hele parcours heb ik afgelegd zonder één foutje.. I passed every freakin’ exam they presented!! Voor jullie betekent die nou echt niets maar voor mij is het een bekroning op drie jaar afzien, geen tijd hebben, feestjes afzeggen, vrienden niet zien, schuldgevoel hebben, mijn werk dat er onder leed … Gisteren zat ik voor de eerste keer in de zetel zonder dat ik me schuldig voelde: ik was niet aan het brossen en kon mijn tijd niet beter besteden aan studeren.. heerlijk genieten was de boodschap. Daarnaast heb ik ook voor een aantal mensen een fuck up uit mijn jonge jaren rechtgezet. And last but not least voor mezelf: het heeft me meer zelfvertrouwen gegeven, ingezien dat ik veel meer kan dan ik denk… enfin, dipfico is een innig gelukkige mens… En aan iedereen die mij de voorbije jaren gesteund heeft, thank you very much, begrip en steun is dikwijls uit een onverwachte hoek gekomen!

Einde reeks:

-dipfico- is ready for the next phase… maar eerst gaan we mojito’s drinken! Whoehoooooooooooo!!!!!!!!

in Lifelog

2 Responses to “The Last One”

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  Gij met uw mojito’s altijd
  Moesten er nu nog ‘straffe’ verhalen van komen …
  *geeuw*

 • jimbaar said

  schol !!!!!

Leave a Reply