23/6 2005

njurotik

1

Allrighty, net al even de punten van het eerste examen gaan ophalen, 82,5%, that ain’t bad I guess. Morgen nog zo één als het kan en we gaan een wàànzin zomer tegemoet!
Ondertussen zijn de Moeni’s ook weer terug van China, die moeten echt een waanzinnige reis beleefd hebben, in elk geval waren de foto’s gewoonweg prachtig… en deze keer met niet al te véél neuzen, ogen, etc.. Ik had precies een ander beeld van China, eerder een ontwikkelingsland, maar na het zien van hun foto’s en het aanhoren van hun verhalen … it’s worth the trip! En ook al zeiden ze dat ze geen travelgifts bijhadden, ze hebben me voorzien van een prachtig schaalmodel van de Terracotta Warriors (dunno where they’re from)!!
Voor de rest begint het @ casa dipfico te dagen dat al die vrije tijd echt wel opgevuld moet worden: thuiskomen was de laatste dagen nogal een neurotische gebeurtenis, om één of andere reden kon ik niet rustig gaan zitten en manifesteerde zich een ononderdrukbare drang om mezelf nuttig bezig te houden wat dan uiteindelijk eindigde in enkel zenuwachtig rondlopen zonder iets echt te doen (typisch) … da krijgen we der wel uit, een paar relaxe avonden en wat mojito’s en we zitten weer right back on chill out-lane! In elk geval staan volgende zaken op de toowdoow-list:

 • eindelijk mijnen iPod eens deftig organiseren qua tunes wat nu is het een puinhoopje muziek
  - ASAP -
 • mijn slaapkamer restylen en vooral ontdoen van die vieze gele kleur (dat geel is ‘s morgens om gek van te worden)
  - by the end of the summer -
 • by new (cheap) moutainbike
  - ASAP -
 • to be continued…
in Lifelog

One Response to “njurotik”

 • 1. Een iPod, dat vraagt structuur.
  2. Een gele kamer, dat vraagt om een Extreme Makeover.
  3. Een mountainbike, dat vraagt geld!

Leave a Reply