22/6 2005

Cheese de la nuit

2

Ok, ik voelde mij dus vannacht een portie gemeng koud, u allen wel bekend: zo een bord met blokjes kaas en salami op! En de prikkers van dienstwaren de muggen.. heel de nacht lang hebben die vortbeesten van mijn kaas&salami schotel zitten eten! Knettergek werd ik ervan! Om vijf uur wou ik gewoon al opstaan en weet ik veel wat doen… zolang ik maar niet in mijn bed moest liggen als plat de du jour voor die beestjes! Maar aangezien ik pas om half twee in mijnen tram lag leek me dat niet zo een denderend idee..Gisterenavond trouwens een heerlijk terrasje gedaan aan de Cappu Club… ik blijf erbij: als het goed weer is, vind je ‘s avonds geen relaxer plekje om mojito’s en pintjes te drinken dan daar! (de mojito’s kunnen beter maar ge kunt niet alles hebben hé)

in Lifelog

2 Responses to “Cheese de la nuit”

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  plat DU jour

 • jos vorkmans
  Twitter: pitslamp
  said

  Mosquitonet aanschaffen…

Leave a Reply