21/6 2005

Yuck Fou

14

Rotzak, degoutanterik, vettige vadsige lamstraal, … wil de meervoudige schizofrene randdebiel in het kwadraat die mijne fiets vandaag in klaarlichte dag voor mijn deur heeft gepikt zijn dikke vette benen opheffen en zo snel mogelijk mijne fiets terug komen brengen! Hier kan ik dus niet met lachen hé! Mijn stalen ros waar ik al zovele kilometers met door onze koekenstad heb doorcruised is gewoon door (waarschijnlijk) ne zatte cultuurbarbaar meegenomen om als vervoermiddel voor een vettig, vadsig, naar bier en zweet riekend lijf te dienen… om van de ene plaats van verderf naar de andere te brengen! I spit on you, you lowlife!!! Een andere mogelijkheid is dat mijn syndicale afgevaardigde (lees huisbewaardster) mijne fiets in haar garage heeft gezet omdat ik het steeds weiger om die binnen te zetten. Met dit mooi weer ben ik meer bezig met die dan binnen in het kot achter in het gebouw te steken dan dat ik er over doe om tot bij de bakker te geraken! Ik hoop dat zij hem in haar garage heeft staan maar ik vrees voor het eerste scenario! Yuck Fou!!

in Lifelog

14 Responses to “Yuck Fou”

 • T
  Twitter: pitslamp
  said

  Hang the bastard.. WE WANT A HANGING PARTY !!

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  Het neemt misschien tijd hem in het kot te steken mr indien je dit had gedaan had je de fiets nog he

 • and who made you responsible person  overnight? :-D

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  the facts

 • the facts are that you went commando this weekend ;-)

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  LOL
  my 15 minutes of fame!

 • i. said

  kennis van mij heeft zijn gestolen fiets na drie maand terug zien staan in de stad. politie erbij gehaald.dat maakte jammer genoeg niet veel uit, aangezien hij niet kon bewijzen dat het zijn fiets was.

  ik zeg: rij meer auto, verdorie!

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  @ i – ge hebt gelijk
  en daarbij
  als ge zo veel loopt als den dipfico hebt ge eigenlijk gene fiets nodig he

  en als ge persé ene moet hebben gaat dan ene pikken he

 • Auto rijden .. in Antwerpen… das een goeike! :-)
  Ja ik ben zelfs geen aangifte gaan doen… das echt verloren moeite!

 • ik ben ooit voorbijgestoken door mijn -zopas- gestolen fiets met de dief erop. helaas reed ik zelf met een *oud wrak* en heb ik de achtervolging ergens voorbij het centraal station (vertrekpunt de kaaien) moeten staken…

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  Het is zowaar een plaag!

 • Nog iemand! Dat is hier blijkbaar een pest!

 • jos vorkmans
  Twitter: pitslamp
  said

  Misschien moet je hem volgende keer op slot doen?

 • [...] Vandaag even gaan piepen voor het Museum voor Schone Kunsten, de sfeer van ZuiderZinnen op te snuiven! Dat was dan ook heel kort dat we daar staan snuiven (klinkt lekker fout hé) hebben. Na ongeveer 10 minuten hadden we al door dat iedereen zich daar wel even het literaire "je van het" vond… Arty Farty noemen we dat dan! Tramsgewijs dan maar terug naar de Groenplaats waar het volk "als kiekens zonder kop" door elkaar liep. Het kon me niet boeien vandaag… mijn geliefde stad! Leuke ontdekking van de dag was wel ‘het openbaar vervoer’, meer bepaald de tram! Als het op openbaar vervoer aankomt ben ik niet echt ne voorstander… ik word ’s nachts nog steeds wakker van de trauma’s uit mijn studentenjaren… waarin ik in de bus zat dag in dag uit, voor 1,5u: met naast me de ene keer een vadsige, zwetende man, die op mijn schouder lag te slapen, de andere keer jengelende bengels die gigantisch hard staan te brullen, dan weer  een lief bomake dat er niet beter op vindt om heel haar levensverhal te vertellen… en af en toe ja af en toe had je het geluk om naast ne waanzinigen tijger te kunnen zitten maar dat weegt niet op tegen al het andere, anyway we wijken af! De tram dus, wegens het autovrije Antwerpen waren we genoodzaakt om op alternatieve wijze onze massa te verplaatsen. Om welbekende rede was de fiets géén optie… moedig als ik was besloot ik om de tram te nemen… niks dan voordelen man: snel, geen files, goedkoop, grote bereikbaarheid… ik ben aangenaam verrast! « Het MDM-voornemen   [...]

Leave a Reply