19/6 2005

freewheelin’ Saturday

2

zalig gewoon: Wat een weer… heerlijk met de fiets overal naartoe cruisen, overal gelukkig genietend (schoon) volk. Ik heb voor de verandering mijn haar nog eens laten kortwieken. Over dat meisje dat mij haar heeft gedaan, nou nou…!! Ik die mijn nieuw herwonnen vrije tijd kan indelen naar hartelust. Der stond eigenlijk redelijk wat geplanned dit weekend maar door het goeie weer heb ik die in het water gesmeten en neem ik het zoals de dag gepresenteerd wordt. Tijd was voor de eerste keer sinds lang een relatief en rekbaar begrip, man dat doet deugd…
StrAntwerpen was nen topper gisteren: het hete zand, cillin’ vibez, zicht op de Schelde en al het pleziervaartverkeer, mojito’s (wel wat duur), zelfs de wind bracht de typische strandgeur met zich mee… must. see. that.! En dan had ik net mijnen digicam niet bij: driewerf verdraaid nog aan toe!
Denk trouwens dat ik gisteren tafelzoetstof ben gepaseerd, maar ik was er niet zeker genoeg dus heb ik maar wijselijk mijne mond gehouden!
De planning voor vandaag: eerst de folks nog eens gaan bezoeken in hometown en mijn moeder gaan feliciteren met haar cursus Italiaans, 74% dat heeft ze goed gedaan die moeder van mij! Ergens in de namiddag meneer Vylem gaan oppikken aan het station, den Urlaubganger, en hopelijk heb ik dan nog tijd to make out like a bandit…Geniet er van mensen!

in Lifelog

2 Responses to “freewheelin’ Saturday”

  • kurt
    Twitter: pitslamp
    said

    Hahaha! Jaaa! En ik heb gezwegen omdat ik dacht dat je me niet (meer) herkende. Ik was net buiten omdat twee vrienden waren aangekomen en ik moest ze met wagen en al de garage in loodsen :-). Dus het is dieje fiets die gestolen is? It’s a shame!

  • Volgende keer gaan we ne pils pakken dan!

Leave a Reply