16/6 2005

D-day

4

Het is zover… nooit gedacht dat ik het zo ver zou brengen! Maar binnen 5 uurtjes ga ik het laatste examen van de laatste reeks van het laatste jaar van mijn avondschool afleggen! Drie jaar lang hebben we, the fellow students and myself, aan een ratio van twee reeksen per jaar en gemiddeld 4 examens per keer zitten zwoegen op cursussen en cijfers… en binnen enkele uren is het gewoon achter de rug, schlüss, gedaan, o v e r ! Dit betekent héél wat voor mij: ten eerste heb ik bewezen aan mezelf dat ik kan doorzetten, ten tweede heb ik een fout uit het verleden mooi recht gezet en ten derde, ik geef het eerlijk toe wil ik dat mijn ouders ook een beetje trots zijn op mij zijn… want zij hebben in het verleden nogal deftig afgezien met mij op dit vlak. Daarna een goei pintje gaan dinken sé (niet te zat en te laat want morgen moeten we al weer gaan werken)…
Nu nog even verder gaan herhalen en dan …Wish me luck!

Tune of the day: Alizée J’en ai marre

in Lifelog

4 Responses to “D-day”

Leave a Reply