14/6 2005

T minus 2

6

Voila, net mijn voorlaatste examen (denkelijk) succesvol afgelegd! Na een klein pintje met de fellow students in de Raaf was de volgende beloning een quickske. Dat is echt al meer dan drie maanden geleden dat ik fast food door mijn keel naar binnen heb geduwd en mijn smaakpapillen snakten gewoon naar een snelle hap. Wachtend op tha food bladerde ik een beetje afwezig door de krant, valt mijn oog op een artikel over een naakte reclamespot… attention was drawn!! Nu ken ik dat bedrijf toch wel ergens van zeker! Maar of ik er nu nog op tijd voor uit mijn bed wil.. das een andere zaak! Bon, nu rap een thee fixen en op tijd in mijnen tram kruipen want morgen en overmorgen zal het nog zwaar genoeg zijn. Als dat examen nog succesvol kan afgerond worden dan zal u een gelukkig dipfico zien rondhuppelen de komende weken!

in Lifelog

6 Responses to “T minus 2”

Leave a Reply