13/6 2005

T minus 3 (and counting)

3

Straks eindelijk de definitieve versie van mijn eindwerk afgeven. Sinds vorige week donderdag heb ik er niet meer naar gekeken: af is af denk ik dan zo!
Daarstraks voor de eerste keer in 4 jaar iets terug gehoord van een schoolvriendin die in Italië was gaan wonen. Echt wel vreemd om elkaar na zoveel tijd terug te horen en ook wel een beetje gieren… want uiteindelijk kwam ze over net zoals ik ze mij herinnerde, pretty funny!
Herhalen van het vak voor morgen is achter de rug, ik ga wat tijd steken in het vak van donderdag want das verdekke veel en saaie kost,yuk!
De vooruitzichten worden maar steeds beter, de planing voor de Zomer van Antwerpen is in de mailbox gevallen en die zint me wel, wel wat minder dagen dan oorspronkelijk opgegeven maar dan schept weer opportuniteiten om andere leuke dingen te doen! Maar zover zijn we nog niet, eerst nog ff doorbijten en regelmatig leven…. Want zoals gewoonlijk ben ik weer een wrak. Als ik een paar dagen rustig thuis zit, dan breekt de opgestapelde vermoeidheid door… but as usual we ‘ll manage just fine! Ik kan er eigenlijk wel best van genieten om zo nu thuis te zitten en studeren, ‘t is bijna een verademing en een groot contrast met het hectische leven van de vorige maanden! Nearly. There.

in Lifelog

3 Responses to “T minus 3 (and counting)”

  • nalo nalo
    Twitter: pitslamp
    said

    Studeren een verademing? Als je er maar een naam kan opplakken. Wacht maar als je er volledig vanaf bent, dan heb je zuurstof teveel.

  • 8 dagen ZVA en voor de rest nog meer zomerpret!

  • :-)

Leave a Reply