12/6 2005

introducing…

7

Sinds mijn 14e heb ik op mijn bureau een souvenir staan uit een reis naar Noorwegen staan. Op zich niets speciaal en eerlijk gezegd keek ik daar ook bijna nooit naar om… bijna nooit!! Want 2 à 3 keer per jaar werd zelfs de slechtste student verplicht om achter zijn bureau te kruipen en een hele reeks van info in de kop te rammen… mijn aandachtsspan is van zeer korte aard en alles wat nog maar in de buurt van mij stond werd ofwel volledig gedemonteerd of verbouwd. Nu dit souvenir had net iets meer waarde voor mij dan de doorsnee bureaulamp, pennezak, stereo, … dus mollesteren zat er niet in, maar aangezien dat souvenir leuke haren had kon je daar wel grappige dingen met doen! Het ding is samen met mij verhuisd naar mijn appartement en vanmiddag betrapte ik mezelf er op dat ik weer dezelfde toer op was met hem! Bij deze stel ik u voor, Freddie de Trol:

Zijne grote kop, die gigantische neus, de manier waarop hij zijn tong uitsteekt en dat zelfvoldane penske dat naar voren steekt! ‘t Is nen topper de Freddie!

in Lifelog

7 Responses to “introducing…”

 • JDB said

  Awel als uwe management cursus mislukt kunt ge nog altijd beginnen als trollen coiffeur :-)

 • Whoehaha, ja en trollen genoeg in onze omgeving! ;-)

 • Renegade said

  its joor foeking better looking twin!!!!

 • nalo nalo
  Twitter: pitslamp
  said

  Over de slechtste student titel moet er nog gediscussieerd worden maar feit is wel dat ik mijn vroegere studeergedrag herken.

 • quel monstre!! brrr…

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  dokus de duif
  freddie de trol

  gij geeft alles ne naam gij dipfi
  k wil nie weten tot waar ge dat trekt :p

 • … de liliputter!

Leave a Reply