11/6 2005

Study Saturday V (step into the light)

2

Nou nou, hopelijk de laatste zaterdag in de reeks van studiezaterdagen. Over het studeren valt weinig interessants te verkondigen buiten dat ik eindelijk op kruissnelheid ben. Moest u toch geïntereseerd zijn in materie omtrent Sociaal Recht, managementskills of organisatorische structuren… laat het mij weten, ik zal met plezier de gewenste cursus naar uwe kop slingeren! The end is near, so I see no reason to complain!!
Verder heb ik ondertussen al heel wat reacties gehoord van de mensen die wel naar U2 @ Brussels zijn geweest! De mening waren verdeeld: iedereen was overdonderd door de grote massa mensen, en omtrent het spektakel was er ook geen klagen. Maar her en der werd er geopperd dat de geluidskwaliteit niet optimaal was… terwijl die tijdens het voorprogramma wel goed was… accoustiek bleek de wensen over te laten. ‘t Is maar van horen zeggen! Anderen hebben dan weer met volle teugen genoten van het wachten in de zon met een echte festival sfeer… . Anywayzz, dipfico was er niet bij dus ik heb eigenlijk geen recht van spreken. Gezien de omstandigheden was dat misschien niet zo erg, gisteren slecht gepresteerd omtrent studeren dus de gemoedstoestand was beneden alle peil… ik had er geen knijt aan gehad, aan dat concert.
Voor de rest verschijnen er alleen maar goede vooruitzichten aan de horizon: onder bepaalde voorwaarden (must. pass. exams.) kan ik via de vork voor een prik een surfboard op de kop tikken. That pleases me want dan kan ik volgende week eindelijk terug het sop in! En voor de rest zijn er al genoeg feestjes gepland om eens stevig uit den bocht te gaan!
Tijd voor even de benen in het park te gaan losgooien, moet dat weer wat regelmatiger gaan doen anders zal ik snel den dieperik ingaan op mijn board!

O ja, dat was ik nog vergeten: De Moeni’s gaat het uitstekend af in China, net zoals in Marakech waar ze mijn GSM zijn kwijtgespeeld, hebben ze het nu klaargespeeld om de GSM van de Moeni Mi ook kwijt te spelen. ‘t Lijkt wel een spelletje mondiaal verstopperke! Dat wijst er alleen maar op dat ze vollop en ongestoord kunnen genieten van hun reis, ik wens het hun vanuit de grond van mijn hart toe!

In dezelfde reeks verschenen:

 

in Lifelog

2 Responses to “Study Saturday V (step into the light)”

  • En welk kleurtje van surfboard wordt het?

  • Dunno, color doesn’t matter, as long as I can get my hands on the board dan ben ik al vre content!

Leave a Reply