10/6 2005

sneezin’ friday

4

Bon, dag II van The Final Study Project. Laten we hopen dat het wat beter gaat dan gisteren want door aanhoudend niezen was het moeilijk om de stof allemaal in mijn bolleke te proppen (die zit al vol snot). En met special thnx 2 fashionpatrol en highfly die mijn eindwerk hebben ingebonden en meegebracht, bespaar ik weer wat tijd. Anders moest ik vandaag nog over en weer rijden naar het werk en dat zag ik al niet zitten. Vanavond dus U2 en als ge de radio opzet hoort ge het hele repertoire van die mannen nog eens passeren… tegen vanavond is iedereen dat beu gehoord! Probably not, maar laat het mijn schale troost zijn! Bon ik ga naar den apotheker to get some biochemical weapons against pollen! Geniet van het mooie weer!

Update:
pollen vs. -dipfico- |0 – 1|
Viva the chemical warfare

in Lifelog

4 Responses to “sneezin’ friday”

Leave a Reply