6/6 2005

O tempora mores

8

De laatste opoffering wordt het en het is er eentje van gewicht… ik heb net besloten dat ik vrijdag niet naar het concert van U2 zal gaan! We gaan er geen doekjes rond winden, das gewoon dikke vetten afzuip! But I made up my mind!! De redenen, well here they are:

 • volgende week dinsdag en donderdag heb ik examen
 • vrijdag heb ik educatief verlof om te studeren, ik kan tegenover mijn werk niet verantwoorden dat ik dan ‘s avonds naar een concert ga. Mijn eigen geweten heeft het daar ook moeilijk met.
 • om een beetje goed op tijd te zijn moet je toch al tegen 4u vetrekken om parking en een redelijk plaatsje te hebben binnen, dus die dag zal er uiteindelijk niet al te veel gestudeerd worden.
 • ik ga veel te laat in mijn bed liggen om fris te kunnen studeren de volgende dag.
 • met al dit in gedachten ga ik nooit kunnen genieten van het hele gebeuren

Op zich zijn al die redenen perfect te weerleggen maar ik heb niet drie jaar gezwoegd en gezweet om uiteindelijk door een optreden van U2 het niet te halen (ik zal de live CD wel kopen)! That’s how – dipfico – works in a nutshell: way to much consciousness, soms is dat goed nu is dat gewoon klote. Ik heb me heel de dag suf lopen piekeren of het al dan niet nemen van de beslising, nu ik de knoop heb doorgehakt voel ik me al stukken beter… ik moet maar een focus hebben nu en dat is slagen voor mijn examens. Al de rest is bijzaak!! Toch een positieve noot aan de dag, eindwerk is in zijn finale fase nagekeken door de prof en op wat aantekeningen na goed bevonden… ik had anders niet geweten wanneer ik het zou moeten hertypen… En nu ga ik de benen loszwieren in het park, ‘t zal me deugd doen! Wat mijn kaart betreft voor U2, daar ben ik nog niet uit!
Tune of the day: Supertramp The logical song

in Lifelog

8 Responses to “O tempora mores”

 • Moest ge er echt genen blijf mee weten, met uw kaart(en), dan wil ik er mij wel over ontfermen. ;-)

 • amai, dat is echt spijtig voor jou. maar ja, plenty goeie optredens tijdens de Zomer van Antwerpen dacht ik zo!

 • Jos Vorkmans
  Twitter: pitslamp
  said

  Zeggeuh…als ‘t om te joggen is. Call me hé

 • Aight, will do!

 • Wlverine
  Twitter: pitslamp
  said

  nog één goede reden is dat je naar de bye bye party moet komen diene vrijdag :-), en dat vrienden (ehum) belangrijker zijn dan een U2 concert…

  wolfje

 • Darkman said

  Pas met dat ticket maar op want Verwilghen hangt sebiet aan uw deurbel.
  http://www.standaard.be/nieuws/Cultuur/index.asp?articleID=G92FEC52

 • Bad idea, my friend! Ontspanning op zijn tijd is nodig… Nog wat nachtjes om het uit uw hoofd te slapen :-)

 • isa
  Twitter: pitslamp
  said

  NEEN!! dat kan nu niet he. en ik wilde je gisteren al fier verkondigen dat ik ook een kaart heb en meega!!
  en nu doe je me dit aan…hhmmmm
  ik zal alvast verslag uitbrengen :-)

Leave a Reply