5/6 2005

from am to pm

0

Nou we hebben der weer een afwisselende dag op zitten. Deze middag was ik invited op het verrassingsverjaardagsfeestje van mijn nichtje. Maar aangezien het mijn laatste weekend was dat ik tijd had voor het eindwerk moest er een keuze gemaakt worden… das niet mijn sterkste punt. Tijd te kort zo bleek, der zat dus maar één ding op … dat was tijd maken! Hoe maak je tijd… heel eenvoudig: door om 6u op te staan en te beginnen aan je eindwerk (das dus onmenselijk vroeg in het kwadraat!!). Tegen 10u was de laatste hand gelegd en kon ik me naar het ouderlijke huis begeven om het spel af te printen (printer past niet in mijn interieur). Enfin, ik was dus op tijd (lees: veel te vroeg) voor het feestje… goed geamuseerd, lekker gegeten, een klein klein beetje te veel gedronken en eindelijk eens een Salsa-les gehad, niet dat het geholpen heeft, maar misschien brengt het wel op bij de volgende Tango & Salsa avonden deze zomer aan het Kattendijksluis! Toch leuk hoor zo een verassingsfeestje, helemaal ondersteboven ben je daarvan, allé ik was dat toch toen ze dat mij gelapt hebben… Op weg naar huis even een quickstop gemaakt @ dragon’s place voor een heerlijk bordje soep and some iPod iTrip tuning! That’s ’bout for today… time to layback and relax!

in Lifelog

Leave a Reply