4/6 2005

Study Saturday IV (The Exit in sight)

2

Hupsakee, de dag zit er weer bijna op. ‘t Is een heel productieve dag geweest. Wat ik verwachtte om op 2 dagen te doen heb ik (bijna) op één dag gedaan. Morgen is er een beetje ruimte. Heel het eindwerk is qua text af en gelayout. Morgen nog eens rustig herlezen en wat aanpassingen doen en zeker nog eens checken of ik wel zinvol geluld heb. En dan is dat hopelijk ook weer achter de rug! Ik heb hier heel de dag dezelfde plek gezeten en dat begint mijn voeten wat uit te hangen. Een rondje lopen in het park zal me deugd doen, ware het niet dat ik mijn gerief op het werk heb laten staan, kieke! Met de oude loopschoenen dan maar (dat gaat pijn doen aan de knieën). Ik heb ondertussen ook een nieuwe verslaving ontwikkeld, de nieuwe passie is home made Ice Tea van den Delhaize. Met een 6 liter per week zal ik er niet ver naast zitten maar het is nog altijd beter dan cola of andere rommel naar binnen te gieten. Verder merk ik dat het zomeroffensief van start gegaan is, indien u dezer dag in mijn buurt vertoefd hebt zal u af en toe stevig opgeschrokken zijn van een heftige niesbui, rotpollen! Vandaag spande de kroon, dat was hier precies een schiettent… .

In dezelfde reeks verschenen:

 

in Lifelog

2 Responses to “Study Saturday IV (The Exit in sight)”

  • Blogje
    Twitter: pitslamp
    said

    Wat die rotpollen betreft, kan ik mijn huis, thuis en keuken wondermiddel ten zeerste aanraden: Eucalyptus honing. Gewoonlijk neem ik er van Weyns honing en die is echt goed. Je moet het wel blijven nemen, maar de pollen hebben op mijn geen vat meer. Echt waar. Heb ook net de Steven zo ver gekregen een Honing kuur te volgen. Echt doen.

  • Mensen betalen op de Sinksenfoor voor een schiettent en gij zou er iets willen aan doen? :-)

Leave a Reply