3/6 2005

Peter Pan

5

Gezapig genietend van alles wat er om ons heen gebeurde omschreef iemand het moment als een Peter Pan-gevoel ! Wat een heerlijke vergelijking, ik verlang er oeverloos naar om die draad weer op te nemen. Ieder heeft zijn verantwoordelijkheden en verwachtingen maar dat sporadisch kunnen loslaten en gewoon genieten… dat is een kleine kunst. Zoals een bende kinderen die gniffelend en heimelijk door de straten trekt, vol onschuldig kattekwaad, gretig uit op ontdekking, verloren lopen zonder de weg echt kwijt te zijn, ronddolen en toch weten waar je naar toe gaat… ik ben er helemaal klaar voor… om puur en onversneden van het leven genieten! I shall call it The Peter Pan Project!

in Lifelog

5 Responses to “Peter Pan”

 • NeCo
  Twitter: pitslamp
  said

  waar schrijf ik mij in?

 • filomena-people
  Twitter: pitslamp
  said

  Nallo nallo,
  nu zal je wel weten wie we zijn.
  Kunnen nergens deftig op internet dus kan jij thuisfront even zeggen dat alles ok is. Alvast mijn excuses voor vervuiling van je site, die hier trouwens wel (perfect)te openen is.
  Groetjes en voor de zoveelste keer bedankt.

 • Done,
  Parents notified ;-) en gerustgesteld!
  Ook jullie veelbezochte site is updated!

 • another member found!

 • Soon…

Leave a Reply