3/6 2005

China calling

2

16u14 telefoon… van een nummer waar ik het niet meteen van verwachtte: het waren De Moenies die vanuit het verre China belden. Ten eerste sta ik nog altijd stomverbaasd dat zoiets mogelijk is… das meer dan 10 000 km van hier hé, een paar tijdzones verder, over een gigantisch continent, uitgestrekte steppes… ik heb zo ook eens wat sms’jes uit Zaïre gekregen, dat snapt toch geen man… Enfin, het was eigenlijk wel ontzettend fijn om ze te horen. Hun stem barstte van enthousiasme avontuur en genot, ze hadden het er ongelofelijk naar hun zin! Kon ik het ook maar allemaal meebeleven, zalig toch…! Op terugweg naar huis, op den autoroute du travail, zag ik weer vliegtuigen opstijgen en ik kon bijna de spanning terug voelen die je hebt als je naar een vreemde verre bestemming vliegt, vibrations all over!

in Lifelog

2 Responses to “China calling”

  • Mijn bureau heeft een raam die bijna uitkijkt op de opstijgroute van Zaventem. Imagine!

  • Darkman said

    Ik kan beter ;-) Mijn bureau kijkt uit op een opstijgroute en we zien er om de 10 minuten eentje. Tenminste eentje die opvalt …
    Mijn collega’s en ik hebben zelfs “guppy’s” onderdelen van de A380 zien inladen en wevliegen. Machtig zicht, zo’n guppy.

Leave a Reply