2/6 2005

trial & error

0

Hier stond dus een heel stuk over de heerlijke avond die ik gisteren heb doorgebracht: de inschrijving als vrijwilliger voor de zva, heerlijke fietstocht, een gemiste Hamburger Chocolat en veel meer… maar door mijn verstrooidheid vandaag heb ik die post gedelete… hij is dus echt dom-weg! Enfin conclusie is dat ik me vol overgave ga inzetten als vrijwilliger.
Voor de rest gaat het leven zijn gewone gang. Vandaag tijdens de les hebben we geprobeerd om er voor te zorgen dat het examen een openboek examen zal zijn… wie heeft er nu zin om heel het sociaal recht van buiten te gaan blokken? Interpretatie en toepassing is toch veel belangrijker dan papegaaienwerk? Ondanks al onze welbespraakte en goed gepositioneerde argumenten was er geen bezwijken aan! ‘t Zal nog een bitter pil worden, but we’ll manage! Voor dit weekend staat de barometer op donderen voor het eindwerk! De bedoeling is om hier de laatste hand aan te leggen zodat ik volgende week vol overgave nutteloze info in mijn brein kan rammen… Verder kan ik niet wachten om terug te gaan surfen… de vork heeft gisteren aardige golfkes meegepikt en ik zou niet liever willen om door ook te dobberen. Patience, the end is near!! Het Harmony & Balance dieet dat ik me begin deze week had opgelegd, nou daar komt niet veel van in huis… maar de goede voornemens zijn er nog altijd!

in Lifelog

Leave a Reply