1/6 2005

bug-o-biel

9

Bon, als ik dezer dagen voorbijwandel en ge ziet groen vliegskes rond mij vliegen, de verklaring is heel simpel. Mijn vierwieler stond netjes geparkeerd onder een prachtige boom die vollop in bloei staat! In mijn haast om naar de les te gaan zwier ik mijn deur open en die knalt redelijk hard tegen de stam. Blijkbaar was die boom de broedkamer voor zo engeveer één miljard vliegskes want een fractie van een seconde daarna was ik omgeven door een groene wolk van nerveus fladderende bugs die overal op mij zaten en in mijn auto kropen: op mijne stoel, dashboard, achterbank, stuur, radio, …! Ik had geen tijd om ze allemaal de deur te wijzen dus bij gevolg zitten ze er nog… ‘t Was gezellig deze ochtend in de file, ik heb de mannen wat beter leren kennen… vanavond gaan we iets drinken…

in Lifelog

9 Responses to “bug-o-biel”

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  qui se ressemble s’assemble.

 • zitte er knappe, rijke vrijgezellen bij?

 • Ja potentieel genoeg daartussen, ik zal alleen mijn schoonheidsideaal moeten aanpassen…

 • jimbaar said

  hahahahahaha !!

 • Jos Vorkmans
  Twitter: pitslamp
  said

  Zoude beter nie wa blokken ipv weer op stap te gaan met uw groene vrienden. Vorige keer waren het roze olifanten, nu weer groen vliegjes. You need a break!

 • Naaaah ;-)

 • Toch een mojito, niet?

 • snifferke
  Twitter: pitslamp
  said

  Woehahahaha

 • Zit mijn vliegske toevallig ook bij u?
  Tis die knappe :-)

Leave a Reply