31/5 2005

Ratrace Part II

0

Bon the Ratrace part II has started. Het begint allemaal wat te korten. Binnen 2 weken moet ik mijn eindwerk afgeven, de twee dagen erna examens afleggen en tot dan heb ik ma di woe do les en ondertussen nog werken … een kleine paniek aanval maakt zich meester van mij! How the hell gaan we dat weer voor elkaar krijgen? Anderzijds is dit mijn normale reactie vlak voor Judgement Week. De focus is er, de rest volgt wel… En het vooruitzicht van elke avond te kunnen doen wat ik wil, lonkt zo aantrekkelijk. Ik smacht ernaar! Woensdag info avond van de Zomer van Antwerpen, daar kijk ik ook echt naar uit. Vanalles doen in A’pen, nieuwe mensen leren kennen en ondertussen toch wat leuke activiteiten meebeleven… we zien wel wat het geeft! Het wordt ook dringend tijd dat ik het lopen terug oppik, gewoon om wat conditie wat op te bouwen (en hier en daar een rebels kilooke te vermorzelen)… Het heeft trouwens wel wat zo bij kaarslicht bloggen… just like the old days!

in Lifelog

Leave a Reply