29/5 2005

braindamage

5

Wow, wat een rotdag… opgestaan met gigantische migraine. Das dan ook mijn eigen dikke vette schuld. De laatste weken vond ik altijd wel ergens een goed excuus om niet in mijn bed te kruipen, volk over de vloer, hawaian bbq, mojito hier, bardakske daar, … met het gevolg dat ik zeer weinig slaap had. En deze ochtend kreeg ik van mijn lichaam nen dikke welgemeende yuck fou terug in de vorm van een dijk van een migraine. Nadat ik de ziel uit mijn lijf gekotst had en een berg pijnstillers kon ik een beetje aan de dag beginnen. In het vervolg wat eerder rekening houden met signalen van mijn lichaam, dan voorkom je zoiets. Met andere woorden, vandaag ben ik niet productief geweest: een beetje aan het eindwerk gewerkt maar voor de rest nog eens heerlijk in de zetel gelegen en naar F1 gekeken. Voor de rest lopen de zaakjes hun gang @ casa – dipfico – gisteren mezelf getrakteerd op een paar nieuwe schoenen en the iDock. Whoehoo! Bon, het thema voor deze week is: balance & harmony

in Lifelog

5 Responses to “braindamage”

 • Dus moet ik nu gaan slapen!
  :-)

 • T
  Twitter: pitslamp
  said

  En kostst deze lay-out ook ineens de vuilbak in… Waar is die mooie van vorige week ? op de gelegen mss?

 • Ik opteer dus voo ren lichtere… maar ik moet er nog wat aan werken…
  Give the bloke a break eh! :-)

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  neen

 • Ik vind de nieuwe stijl in elk geval meer zomers dan de vorige…

Leave a Reply