27/5 2005

Chillin’ Vibez

4

Wanneer is muziek goed.. ik denk niet dat een antwoord subjectiever kan zijn dan op deze vraag. Bij mij is dat eigenlijk heel simpel.. als ik na 1 min luisteren naar het nummer kippevel krijg, dan is het een goei nummer en dan is dat ook met geen stokken meer uit mijn lijf te slagen. ‘t Is natuurlijk de vraag wat je kippenvel geeft, das zeer variabel en uitgebreid. Vandaar ook dat mijn iPod ondertussen al helemaal tjokvol staat met kippevelnummers… (Ik heb al spijt dat ik gene 6gig heb zoals sommigen onder ons) Anyway, mijn laatste nieuwe ontdekkking omtrent givin’ me the good vibe is Ship in the sand van Sophia. Lekker ontspannen lag ik op mijn terras naar wat tunes te luisteren tot ik dat nummer hoorde, vibes all over the place… Dat nummer is zo simplistisch en minimalistisch als het maar kan zijn maar net dat maakt het een dijk van een schijf! Hope u like it as well!

Ship in the sand
woke up this morning
thought I got to change my life
I’m like a ship in the sand
just waiting for the tide

I got a lot of reasons
I’m glad to be alive
but always waking up alone
just makes me want to die
but always waking up alone
just makes me want to die

I may be lonely but I’m not stupid
I try to live with my mistakes
so I stay away to ease all pain
but I’ve never been very good at playing that game
no I’ve never been very good at anything

forget the past it’s just an ugly backdrop
that stains everything we try to believe in
except the things that failed love brings
and don’t project it on to anyone else
and don’t project it on to anyone else

in Lifelog , Music

4 Responses to “Chillin’ Vibez”

  • jimbaar said

    ik ga nu met mijn zus nen iPod mini scoren zie Рjij vindt die 4GB dus mss n̩t iets te weinig? of je hebt gewoonweg kei veel goeie muziek :-)

  • Nou het is ruim voldoende maar euh… heel je collectie geraakt er dus niet op… maar das voor zover ik weet het enige minpuntje van The Holy iPod

  • Lijkt me een depressief liedje…

  • jimbaar said

    little question hoe krijgt ge enkel een selectie van uw iTunes bib op da ding? hij heeft alles erop geknald nu :D

Leave a Reply