26/5 2005

Thursdayeve @ ease

7

Net in alle rust aan mijn eindwerk voortgewerkt. Ik had voor de gelegeheid mijn theaterstoel op mijn terras gezet. Met de voeten over de reling en met de tunes van duyster (thnx 2 mooshi) op de iPod zat ik met zicht op het Nachtegalenpark naar de zonsondergang te kijken. Maar wegens volledig ingepakt in papier, nota’s, laptop, etc niet in staat om mijn digicam erbij te nemen. Het was best weer heerlijk om eens wat aan cocooning @ – dipfico – te doen, de voorbij dagen waren heerlijk maar vooral laat en vermoeiend. Het weer nodigt zo uit om alles behalve je verplichtingen te doen. Het valt wel te combineren zoals vanavond… genoten van de zachte avond en toch productief geweest. Same scenario voor morgenavond I guess, zodat ik van het hittegolfweekend kan meeprofiteren. Toedoew voor dit weekend:

 • Inschrijven voor Peking express (whoehoo)
 • Inschrijven ZVA
 • Zeker gaan lopen (need it badly)

Ok, het is ondertussen pikdonker op mijn terras en ik zie geen knijt meer behalve de muggen die zich met ware doodsverachting op mij werpen… Tijd om me terug te trekken @ my quarters en het wereldrecord mezelf in de zetel werpen vebeteren.

in Lifelog

7 Responses to “Thursdayeve @ ease”

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  Ik ga mee met Peking Express!

 • Ik doe mee aan de zva! :-)

 • jimbaar said

  goed idee eigenlijk – maar ik heb wel schrik om er in vast plakken (letterlijk met dit weer !!)

 • Woensdag is het infoavond!!

 • Renegade said

  we zouden wel een (op z n minst) speciaal team zijn :p

 • Op zijn minst wel… die chinezen zouden ons graag zien komen :-)

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  en smenleggen om ons zo ver en zo rap mogelijk te krijgen

Leave a Reply