26/5 2005

the good life

7

There it is… the good life: de zon schijnt, de mensen lachen weer wat meer, slenteren over het straat, … terrasjes zitten vol. Ik krijg spontane SMS’jes om te komen BBQ’en… and I really love that. Nu omdat ik het weerbericht voor de komende dagen heb gehoord moet ik daar met mijn drukke agenda toch een beetje op anticiperen… De planning was om zaterdag en zondag volledig te wijden aan het eindwerk. Maar gezien de recente meteorologische ontwikkelingen zou dit wel eens in het water (lees: zon) kunnen vallen. Time for a back up plan. Ik ga vanavond en vannacht alle mogelijk tijd in dat werk steken en morgenavond ook! Logisch gevolg: zaterdag en zondag kopmen volledig vrij om mijn Carpe Diem-peil weer op niveau te brengen. Seems like a waterproof plan! Life is Good!

in Lifelog

7 Responses to “the good life”

 • Toeternietoe
  Twitter: pitslamp
  said

  Alleen spijtig dat er wordt voorspeld dat zaterdag en zondag de twee slechtste, regenachtige dagen zullen zijn. Dus misschien is uw plan dan toch niet “waterproof”. Ge kunt er vanavond beter Carpe Noctem van maken…

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  Noctem
  Dat gaat hij niet verstaan.

  Carpe Diem heeft hij gezien in ‘Dead Poets Society’

  eniwee

 • ik voel weer heel wat liefde in deze comments :-)

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  waar?

 • Daar rechts achter u imens groot ego! ;-)

 • laten we de rust bewaren :-)

 • Renegade said

  kan ik nie zien
  ego te groot
  (mr heb er mee leren leven :p)

Leave a Reply