22/5 2005

aquariumview

4

Zoals gisteren mooi voorspeld ben ik dus voor geen meter op tijd in mijn bed geraakt, that’s my bad! Enfin, vandaag dan maar weer een lazy dag ingelast. Gezapig 2 hoofdstukken aan mijn eindwerk gebreid, met een half oog op de Formule 1 in Monaco. Mijn andere oog dwaalde dikwijls af naar de mooie wolkenformaties die zich vormden voor mijn venster. Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik daar eindeloos door gefascineerd kan zijn… een eindeloos zicht met wolken: Nature’s own discovery channel. Morgen begint de Ratrace weer: |must. hold. on.| Maar daar zijn we nog niet! Laten we het weekend relax en ontspannen uitbollen…! 

in Lifelog

4 Responses to “aquariumview”

 • JDB
  Twitter: pitslamp
  said

  Hey Niko , de pitcrew van Red Bull gezien ? Hadden zich voor de gelegenheid in Storm Trooper pakjes gehesen :-)

 • Ondertussen nog eens door je raam gekeken? Hier alleen nog één aaneengesloten grijs wolkendek, misère!

 • Ja die heb ik gezien :-)
  ze zouden beter hun auto’s wat beter ineensteken dan schoon pakskes te kiezen!

 • Bij die tweede foto stel ik me een vent in een gevangenisplunje voor… Sorry, ik kan het niet helpen :)

Leave a Reply