21/5 2005

wherever I may roam

4

Bon, vandaag had ik nihil goesting om binnen te zitten… ben ook veel te laat uit mijne nest gekropen, ik had blijkbaar heel wat uurtjes slaap in te halen. Gisteren waarschijnlijk ook te lang in Bardak gezeten, en ik moet toegeven: hier hebben ze gewoonweg de beste mojito van ‘t stad! Dus: ik vandaag geen zin om ook maar één letter aan dat eindwerk te typen, morgen dan maar inhaalmaneuver doen! Bij het zien van het mooie weer heb ik dus prompt mijne vélo en camera bijeengeschaard om door en rond het stad gaan cruisen, heerlijk! Vergezeld door mijn onafscheidelijke vriend the iPod with my personal groove, hebben we een aantal plekjes in ‘t stad op de digitale plaat vastgelegd. Lichtpunt had inderdaad gelijk, het zicht op de restanten van de oude stadsfeestzaal is indrukwekkend. Met een kleine omweg langs de Vreemdelingmarkt waar de Vleminckx voor zijn werk stond te wachten op "groot nieuws" van het VLD-congres. Ik vond ze trouwens wel grappig, de nieuwsconcurrenten, broederlijk naast elkaar. Via een grote toer dus weer thuis aanbeland, nu relaxen en sebiet even wat door het park gaan lopen! En voor deze avond… proberen we op tijd in den tram te kruipen… maar ik geloof het zelf al niet meer als ik dat zeg… :-D

in Lifelog

4 Responses to “wherever I may roam”

Leave a Reply