21/5 2005

Ponderings

3

Kriebels op alle vlak tegenwoordig @ vida – dipfico -. Feel like i’m 16 years old lately…klein intern dilema: het hart wilt vollop toegeven but the mind, oh the mind… is aan het twijfelen. En zoals steeds bij mij wint het hart uiteindelijk wel de overhand… rationeeel denken is niet steeds aan mij besteed, toch niet op dit vlak. Enfin, enkel de tijd zal raad brengen. Er zit niets anders op dan het verdere verloop van mijne levensfilm te bekijken en zien waar het me brengt. Ook kriebels om nieuwe dingen te gaan doen… de reiskriebel siddert nog steeds in elke vezel… maar de ondernemingskriebel is zich ook ergens aan het manifesteren, maar ben er nog niet helemaal uit waar me die zal brengen… Wat ik zeker al ga doen is me inschrijven als vrijwilliger voor de ZVA. Het lijkt me ongeloofelijk leuk om daar actief aan te kunnen deelnemen! Ik kan niet wachten tot de zomer begint (of de lente begint aan zijn breakthrough). Fijne zaterdag aan allen ;-)

in Lifelog

3 Responses to “Ponderings”

Leave a Reply