20/5 2005

weekend preview

3

Rhààà, het weekend staat voor de deur en ik ben er gigantisch aan toe. Het plan voor dit weekend is relaxen… heb een beetje roofbouw gepleegd op mijn lichaam de laatste 2 weken en daar komt nu zo lekker de weerbots van. Voel me sinds gisteren niet zo kiplekker. Morgen eerst en vooral gigàààntisch uitslapen en dan op het gemak de dag aanvangen. Beetje aan het eindwerk prutsen zit er wel in… maar alles kan letterlijk in het water vallen als het lekker surfweer is, dan ga ik heerlijk op het water dobberen en nog eens pogen om recht te blijven staan… (op voorwaarde dat ik me beter voel dus). Een andere wannado dit weekend is op mijn stalen ros al cruisend de onontgonnen plekjes van A’pen op de gevoelige (digitale) plaat vastleggen. Hier en daar nog een sociale activiteit ingeplanned en voor de rest: … all options are available!

in Lifelog

3 Responses to “weekend preview”

  • tip: leid je stalen ros eens langs de achterkant van de Antwerpse stadsfeestzaal (straat parallel met de Meir). Deze is momenteel helemaal uitgekleed en kan leuke plaatjes opleveren…

  • jimbaar said

    helaas komt Danzig niet naar de Paradox dit weekend …

  • Mmm, ik ben dinsdag nog in Antwerpen geweest: theatertjekijken in het Paleis.

Leave a Reply