17/5 2005

Stilte voor de storm

4

Straks is het zover: het eerste examen van de (hopelijk) laatste reeks wordt vers geserveerd. Ik denk wel dat ik er klaar voor ben. Nog ff herhalen zometeen en we zijn strijdvaardig. Momenteel verkeren we nog in zenmodus, die heerlijke tussenfase waarin je nog niet besef dat je straks gaat stressen! Eigenlijk zit ik al een beetje met mijn gedachten bij morgen: de laatste presoiree van het seizoen op de Ocean Diva. Het is weer even gelden dat ik stevig uit mijn dak ben geweest. OK, aan uitspattingen geen tekort @ – dipfico – hoor maar die gaan altijd zo ten koste van de nachtrust dat een time out wel op zijn plaats is. ‘t Zal ook wel een van de laatste keren zijn voor het einde van de examens dat ik me nog eens goed zal kunnen laten gaan, want vanaf volgend weekend is het terug volledig eindwerk-modus. Tussendoor nog lessen en werken… but we’ll manage as usual! Gisterenavond nog even naar het potje verderf op het tropische eiland gekeken. Op het eiland van de mannen leren enkelen eindelijk wat een geweten is.. nu er nog leren met omgaan en indien mogelijk (advanced course) anticiperen vooraf! Hopeloos programma maar ik geniet er met volle teugen van! Sinds kort kan de serie Las Vegas (VT4 ma @ 11u30) mij tot trouwe kijker rekenen: best te pruimen als afsluiter van de avond! Bon, snel mijne Moussaka naar binnen spelen (dank u moeder) en dan terug naar de boeken! U duimt toch ook!

Tune of the Day: Doris Day Que Sera, Sera

in Lifelog

4 Responses to “Stilte voor de storm”

Leave a Reply