16/5 2005

It’s a fine day

1

Gisteren een vruchtbare studiedag afgelegd, ik moet er vandaag nog 2 hoofdstukken doorjagen en we zijn rond voor de eerste keer. Maar slechtgezind dat ik was, niet te doen. Maar gelukkig bracht 50 min lopen in het park soelaas, helemaal opgefrist kon ik aan de avond beginnen. Het concept thuisblijven en op de stoel binden is wel niet zo geslaagd gisteren. Maar ik was nog redelijk op tijd thuis das dan weer flink hé. Hoe het komt dat binnen zitten niet echt een succesverhaal is weet ik niet… nevermind ‘t is ook voor niets nodig hé: het weer was goed, Antwerpen leefde weer van onder tot boven. De Sinksenfoor draait op volle toeren en dat zie je aan het volk. En ge hebt er van alle slag hoor… man man waar blijven ze het halen! Enfin, we zijn lekker Turks gaan eten in De Murro: daar moet u eens aan de dis schuiven, zeker de moeite waard!

Waterpoort @ Antwerpen

And for now back to the books! Geniet van de vrije dag! Carpé Diem!
Tune for today: It’s a fine day: ATB ft.Miss Jane

in Lifelog

One Response to “It’s a fine day”

  • miss lemon
    Twitter: pitslamp
    said

    en toch nog te veel tijd omhanden: de site van *de murro* gevonden!

    tsk tsk…

Leave a Reply