15/5 2005

Study Saturday III

6

Het zag er allemaal mooi strak en afgelijnd uit, de planning voor dit weekend: [repeat all] studeren, sporten, eten, slapen [/repeat all]. In de praktijk zag het er net even anders uit. Het begon al ‘s morgens waar ik het ineens in mijne kop kreeg dat ik toch NU persé naar de kapper moest. En om het gemakkelijk te maken gaan we ineens naar een kapper waar we nog nooit geweest zijn. Die kapper in de Kammenstraat (Coup de Foudre) is een echte aanrader: alles op het gemak, ontzettend vriendelijke (en knappe) kapsters. Maar ik was er wel om 12u pas buiten terwijl ik er om 10 u stond. Niet getreurd, rap wat inkopen gedaan om het weekend te doorkomen en flink gestudeerd tot 18u. Wat kilometers gaan malen in het park… en dan had ik beter thuis gebeleven mààr via via had ik opgevangen dat mijn vroegere Scoutsgroep zijn 60 jarig bestaan vierde … Dus ik de planning veranderd: om 12 u thuis… u voelt de nattigheid komen hé! Al bij al was het een gezellige bedoening op het het scoutsterrein, alhoewel er weinig van mijn vroegere mederakkers waren. Een beetje misnoegd terug richting Antwerpen gekeerd en in plaats van naar huis te keren kruip ik nog op café om mijn te kort aan sociaal contact te voldoen (ofzoiets) en dan ja…, dan is het al te laat hé! Het pad der des verderf is nooit veraf voor de student! Maar vandaag maak ik het goed! Vanavond bind ik mezelf vast aan mijne stoel ;-).
Uit de reeks:

in Lifelog

6 Responses to “Study Saturday III”

 • Renegade said

  pad deS verderf
  goeiemorgen btw :p

 • Cool, mijnen online remote spellchecker is back :-)

 • Zeg maar als we u terug van uw stoel moeten komen losmaken hé :-) !

 • Nou, laten we zeggen dat ik niet lang vast heb gezeten ;)

 • Jef
  Twitter: pitslamp
  said

  Hebde Monica gezien? Groetjes gedaan? Lekker ding he maar vooral schattig. Remember afblijven want ze is getrouwd…

 • Zeker gezien!

Leave a Reply