13/5 2005

@ ease 4 a moment

2

Bon, ik moet dus dringend ff op mijn positieven komen want de voorbije nachten heb ik niet al te veel met het zandmanneke gepraat. No better way to chill out dan even op je eentje op je postieven komen in je eigen stek. Ik heb net even in Den Antwerpenaar zitten bladeren en ben best wel een aantal leuke zaken tegen het lijf gelopen. Eerst en vooral heb je de site www.visitantwerpen.be, op zich niet veel nieuws onder de zon maar je vindt er toch allerhande practische zaken in terug. Wat me vooral handig leek was het uitermate gedetaileerde stadsplan dat op die site staat: dat gaat me nog van pas komen want ben niet echt de meester oriënteerder. Zeker niet met die foliekes van werken hier!
Verder zie ik dat er op 25 juni de eerste 2e handsverkoop van designontwerpen zal zijn… georganiseerd door DesignCenter de Winkelhaak : kan de moeite zijn om eens te gaan piepen. Hun site is op de navigatie na ook wel interessant om grasduinsgewijs door te wandelen. Een laatste item dat me wel leuk lijkt is de fotorally van fnac (ook) op 25 juni… keuzes maken die dag! Voila, nu echt tijd om te relaxen, morgen vroeg opstaan om achter de boeken en cursussen te gaan zitten. Dinsdag wordt het eerste examen gracieus voorgeschoteld: Financieel Management (*geeuw). Hij liever dan ik, hoor ik u denken… no comment on that!

in Lifelog

2 Responses to “@ ease 4 a moment”

Leave a Reply