8/5 2005

Weekend Roundup

7

Ondanks het vele werk heb ik me toch fantastisch geamuseerd dit verlengde weekend. Mijn eindwerk heeft een reuzesprong voorwaarts gemaakt wat een positieve invloed heeft op mijn gemoedsrust (niet onbelangrijk). Woensdag een leuk avondje op café gezeten ergens op het Zuid. Af en toe wegdromen met iemand anders over één of andere verre reisbestemming is just fine! Donderdag was er niet veel soeps te melden… gewoon een DVD gehuurd:
"Diaros motocicleta": mooi verhaal met vooral veel fantastische natureshots van Latijns Amerika. Rush op vrijdag was eigenlijk niet zo nen topper! Een slagveld van kleren in tussen een hoop verloren lopende mensen… niettegenstaande heb ik er toch ‘t één en ‘t ander gekocht.
En op zaterdag ben ik eindelijk mijnen dik verdiende mojito gaan drinken… ‘t was blijkbaar rum-avond in de Cappuccino Club. Holy Schmolly, twee van die rums en een vol handje mojito’s eisen hun tol op deze zondagochtend! Ik had voor de gelegenheid weer mijne cam bij:

in Lifelog

7 Responses to “Weekend Roundup”

 • Dwangbuis said

  Plezante bedoening daar, blijkbaar!

 • De ochtend erna zal het misschien iets minder plezant geweest zijn ?! :-)

 • en de middag en namiddag ook en voor zover ik voel de avond ook! ;-)

 • ah, zuid in antwerpen… kzat al met mijne kop in gent.

 • Beste Dipfico

  Bij jouw blog bleven we deze week even hangen… en we hebben hem meteen tot blog van de week gebombardeerd in onze eClickx nieuwsbrief! Wanneer je bezoekersaantal ineens bokkensprongen maakt, dan weet je vanwaar al die mensen komen.

  Blog zo verder!

  Met vriendelijke groeten

  David Vanlaer
  Redacteur Clickx Magazine & eClickx

 •  - dipfico – glundert bij de eer die hem bedeeld wordt

 • Vylem
  Twitter: pitslamp
  said

  Ik denk dat da komt door die foto’s van het Mojito’s feestje ,rara welke 2? :)

Leave a Reply