7/5 2005

Hot Spots

2

Nu ik hier achter mijn raam binnen zit, turend naar buiten, dromend van alles behalve hier achter mijn PC aan het eindwerk te zitten typen, was ik mij aan het afvragen waar ik nu op dit moment het liefst zou zitten. Bij deze de favoriete plekjes in Antwerpen en omstreken om te vertoeven op een zonnige dag:

  • Nen topper is heerlijk aan de Schelde gaan lopen, wandelen, slenteren, liggen, … linker- of rechteroever, doesn’t matter… it’s the view that counts!
  • Off courz kan het Museum niet ontbreken hé, wat dacht u van op een zonnige middag een petankske doen, of gewoon naar het loslopend wild te kijken…
  • gaan terrassen in de Kloosterstraat is ook altijd en niet te versmaden tijdverdrijf… hetzij bij Dansing Chocolat ofwel bij Take 5 minutes in Paris op het terrasje op het binnenkoertje (@Renegade: ’tis echt klein hoor) tussen de klimop…
  • voor het echte goeie weer: gewoon plat op de rug in het Nachtegalenpark gaan liggen.. das vlak achter mijnen hoek… chillin’ out in het gras met goeie Tunez en een boek!
  • en nu we toch aan het dromen zijn, ideaal zou zijn, op een surfboard proberen een golfke mee te pikken. Maar daar is het nog een beetje te koud voor. Ik zou met mijn wetsuit met korte broek en korte mouwen nogal redelijk snel verkleumen… nog ff geduld!
  • Oja: Wat dacht u van een oversized mojito in de Cappucino Club ? Wel daar ga ik er vanavond één of meerdere exemplaren van naar binnen slurpen… Scholl!

And for now… back to the books!

in Lifelog

2 Responses to “Hot Spots”

Leave a Reply