6/5 2005

The Simple Life?!

2

‘t Is weer een U-turn van formaat @ vida dipfico. Na een dag binnenzitten voel ik me al helemaal sociaal geïsoleerd. Maar het doet me goed. ‘t Ging soms wat te snel de laatste tijd, ik had het zo druk dat genieten van de dingen niet aan de orde was! Bij het ene was ik al aan het volgende aan het denken, that’s no good! Nu moet ik maar aan twee zaken denken eindwerk en feed myself
… ! Lekker baggy pants, non waxy hair, my groove on the iPod, lustig luchtgitaarspelend door mijn appartement slenteren, … hoe zeg ik dat weer… Life is Gòòòd, ‘t is maar hoe je het bekijkt!

in Lifelog

2 Responses to “The Simple Life?!”

  • Dwangbuis said

    Aha :) Met muziek van het leven genieten! Tets de spirit!

  • Renegade said

    Deksels
    Die uitspraak had ik niet verwacht ;p

Leave a Reply