4/5 2005

Free time for free

5

‘t Was weer een mooie boel in en om Antwerpen. Alles wat nog maar een beetje richting onze Sinjorenstad neigde stond potdicht! Het verkeersbericht bevatte alleen maar Antwerpen. Wat was er gebeurd: een giga-bulldozer was van een werkbug naar beneden gestort en in brand gevlogen.


Enfin, ik al dat fileleed getrotseerd om mij naar de les te spoedden. Kom ik daar eindelijk aan: hebben ze de les afgelast wegens te weinig volk!! Niet erg, ik weet wel wat doen met die vrije tijd. This unexpected free time gives me a chance to go out and have a blast! Whoehoooo!

in Lifelog

5 Responses to “Free time for free”

 • Renegade said

  life is gooooood

 • Ze mor zeker!

 • Renegade said

  Gij zijt ook ALTIJD online he :)

 • Dwangbuis said

  En bij ons in ‘t straat staat er nooit een vrachtwagen op te fikken. Dat heb ik weer :(

 • Darkman said

  Het verkeersbericht van 4/5 werd niet alleen door Antwerpen beheerst – was het maar waar geweest – maar ook door de E40 perikelen rond Sterrebeek. Alles samen zo’n dikke 51 km file vanuit Tienen richting Brussel, vanuit Brussel richting Aarschot (via Leuven) en op de ring. Oorzaak : een vrachtwagen die een auto met caravan platwalst en zich in de vrachtwagen ervoor parkeert. Maar dat was pas vanaf de namiddag natuurlijk …
  Bijna 2 uur duurde mijn rit van 45 minuten naar huis ! :-(

Leave a Reply