2/5 2005

Monday Mouillé

6

Nou we hebben vandaag gewoon voort gedaan op het élan van gisteren. Tegen deze middag ging de temperatuur nogal snel de hoogte in op onze werkplek… en tegen drie uur was het gewoon niet te meer te dragen… oorzaak: airco naar de wrat! Héél de dag dus veel te warm gehad. Om een beetje frisse lucht te scheppen leek het me een piekfijn idee om met de fiets naar de les te gaan… Nog geen kilometer van huis, bij het verlaten van het park, werden de sluizen van de hemel opengezwierd! Tien trappen verder was den deze volledig doorweekt…! Le vélo: bad idea today! Maar eigenlijk moet ik toegeven, toen ik toch helemaal doorweekt was: kon het mij geen ene moer meer schelen. Op mijn dooie gemak heb ik mijne vélo omgedraaid en naar huis gebold. Droge kleren aan, de vierwieler weer in, beentjes onder de bank en we waren weer op dreef!
Ik heb vandaag eindelijk gevonden hoe ik de zwarte achtergrond moest vervangen, daar heb ik uren voor op de code zitten turen de voorbije dagen. Whoehoo! Bon, nu ga ik genieten van ‘Tropisch Eiland van Verderf‘…

in Lifelog

6 Responses to “Monday Mouillé”

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  BeentJES
  daar gaan we weer
  ik vraag me af welke psychologische uitleg er bestaat vr zo n gevallen?

 • Das zijn de Oostvlaamse roots van mijn vader die de kop boven steken…
  die verkleinen daar alles! En man gij kunt een pakske zagen! :-D

 • T
  Twitter: pitslamp
  said

  serieus op de gelegen

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  ziet ge wel pakSKE
  again :p

 • Veel beter dan dat zwart! Nu is het echt top :-)

 • THNX

Leave a Reply