1/5 2005

Zweten op zondag

1

Whoehoo, weer een heerlijke zondag achter de rug. Normaal gezien ging ik in de voormiddag aan mijn eindwerk voortwerken maar met het vooruitzicht van het weer van vandaag hebben we dat idee in de kast bij de goeie ideeën voor later gelegd. Het plan voor vandaag was om met de collega’s deel te nemen aan het Volleybaltoernooi in’ het mondaine Schelle’. Iedereen daarheen (ikke iets later want ik geraakte niet uit mijnen tram). Enfin het zonneke was al prachtig zijn best aan het doen… de naam van onze ploeg was toepasselijk: "De Ochtendhumeurekes", en het was echt zo… We bakten er geen moer van ‘s ochtends: alles verloren. Mààr… de noen bracht verlichting en verborgen talenten: alle matchen die we speelden hebben we gewonnen: OK, het waren er nog maar vier maar das toch iets hé. Helaas hebben onze verborgen talenten het moeten afleggen tegen de klok. Uiteindelijk zijn we 25 ste van de 32 geindigd. Puik hoor! We zullen maar zeggen dat we voor de fun meededen hé!
Het naar huis rijden was dan weer iets minder leuk. Platten band nog wel!!. Nu maakte ik mij daar niet zo ongerust over want die staat al weken plat, ik moet die één keer per week eens gaan oppompen en dan kan die der weer een weekje tegen. Ik veronderstelde dat hij nu door de warmte wat méér was uitgezet en daarom wat platter was. Bij het tankstation bleek het wel net even anders: band netjes opgeblazen met dat high-te automatisch ding. Maar ik hoorde de lucht er gewoon terug uitgieren… (en das alles behalve gieren) Dus zat er niets anders op om de band te vervangen. Na zo nen helen dag in de zon volleyball gespeeld te hebben zijn er wel leukere dinges om te doen hoor… Alle chance dat ik ne volwaardige reservenband heb… Bon, nu gaan we nog een relax terraske doen ergens op de Zurenborg met de Moeni’s. Perfecte afsluiter van het weekend…

The Winning Team

Update: de fotookes zijn hier te vinden!

in Lifelog

One Response to “Zweten op zondag”

  • Fluppe said

    Nen excellente coach vervoegde de troepen in de namiddag eh ;-)

Leave a Reply