30/4 2005

Study Saturday II

9

‘t Is de tweede zaterdag op rij dat we weer een hele dag aan het eindwerk hebben gewerkt. Ik ben al een heel aantal pagina’s gevorderd. Ik moet alleen nog eens kijken of we wel zinvol de bladen aan het volzeveren zijn. Volgende week do en vrij heb ik verlof (net als het merendeel van de Vlamingen) en dan kan ik er eens volle gaas aan doorwerken want nu is het meer ‘tussen de soep en de pattaten’. Gisterenavond had ik het lumineuse idee om een krijtbord in mijne gang te maken. Ge hebt daar zo van die speciale spuitbussen voor die dat effect creëren, dan kan je daar gemakkelijk met krijt op schrijven. Aangezien ik veel dingen vergeet (verjaardag, het feit dat het WC-papier op is, dat ik brood moet halen, …) leek me dat wel handig. Bovendien oogt het ook wel goed (het idee dat ik in mijn hoofd had leek toch tof). Bon, ikke vol goede moed een mooie rechthoek afgeplakt op mijne niet zo effen muur en lustig die verf er op aan het spuiten… het resultaat zag er net iets anders uit dan ik me voorstelde. De verf bleef niet zo goed plakken op mijne muur omdat die niet effen is. Omdat die verf niet goed bleef plakken moest ik er extra veel opdoen waardoor er dus hele verfkanalen over mijne muur liepen…
Conclusie:

 • Ik moet alles errond terug wit schilderen
 • Ben zo stoned als een kruk in mijn bed gekropen want dat chemisch goedje was redelijk straf.
 • We kunnen weer van vooraf aan beginnen, maar we geven niet op!

Sebiet gaan we nog eens de kop binnensteken bij de ouders want dat is echt gigantisch lang geleden. En daarna zien we wel wat de avond brengt!
Voor de geïnteresseerde duivenliefhebbers onder ons: Dokus de Duif is dus niet gestorven op mijn terras. Ik denk dat hij na een lange vlucht gewoon toe was aan een goede nachtrust! So he’s back in the air puttin’ his signature on cars, people, windows, …
Oh ja wat de layout betreft.. ik ben er nog steeds niet uit … (to be continued!)

in Lifelog

9 Responses to “Study Saturday II”

 • Renegade said

  dude
  dit leest moeilijk (zwart/wit)

 • en ik ben meer voor een iets vrolijker kleurtje :-)

 • Ik zal er nog eens naar kijken als ik wat meer tijd heb… :-D
  Voorlopig ben ik tevreden…

 • Renegade said

  toch ene …

 • :-)

 • tip van tante terry:
  de bordverf (niet in spuitbus maar inpot) van (denk ik) levis is in zwart en groen verkrijgbaar en werkt/ziet er prima uit! ze hebben ook een variante die bovendien magnetisch is en die werkt ook heeel goed.
  alles te verkrijgen op de chaussee de l’arbre in def ijne verfwinkel naast ASadventure (Tony Mertens) of bij de Balans op de Antwerpse grote markt.
  Wel met lakol aanbrengen, minstens 2 lagen en in dikke effe lagen uitrollen.

  :]

  straks worden we nog creatief met kurk!

 • Jos Vorkmans
  Twitter: pitslamp
  said

  zeg Nico…al ooit van afplaktape gehoord? Normaal maak je eerst een mooi randje met tape, die je er achteraf terug moet afhalen hé.
  En wit op zwart leest niet goed en mag niet!!!

 • K fixed the background! ;-)

 • Kiki
  Twitter: pitslamp
  said

  Heu… Ge moet ni mee komen schilderen bij mij

Leave a Reply