29/4 2005

Dokus de Duif

6

Net terug van een verfrissend rondje in het park te gaan lopen. Ik denk: "laat ik ff een fles water pakken", nietsvermoedend stap ik de keuken binnen en schrik mezelf een ongeluk: der zit ne gaffel van een duif op mijn afdroogrekje. Hoe dat dat beest daar is gekomen? Als ge de deur laat openstaan hebben ze vrijspel. Bon, ik dat beest dus buiten gezwierd maar blijkbaar zag Dokus de Duif het niet zitten om het af te trappen. Na verwoede pogingen om op mijne wasdraad te blijven zitten hebben we hem er maar van gehaald en proberen te voederen. Maar ik denk dat Dokus aan het einde van zijn duivenlatijn is want hij zit nog steeds nogal plattekes op mijn terras… Wel sterk van de Fleminckx dat hij die zomaar van dien draad haalde, ik beschouw die beesten als een bacteriehaard… Wie zei nu ook weer dat het vliegende ratten waren?

in Lifelog

6 Responses to “Dokus de Duif”

Leave a Reply