28/4 2005

ease the mind

4

Bon, ‘t is weer een drukke dag geweest. De voorbije dagen waren lang en zwaar dus heb ik deze middag in overleg met ‘mijn geweten’ besloten om maar niet naar de les te gaan… Af en toe moet dat kunnen (aldus één van De Moeni’s) en drie op vier is geen slecht gemiddelde, aldus mijn geweten. De enige voorwaarde die aan niet naar de les gaan is verbonden, is dat ik mijn avond nuttig vul… otherwise ‘the guilt‘ kicks in. Dus ik gelijk nen brave naar de winkel eten gaan halen… thuis gekomen, ‘ein gesunde Salade’ inééngezwierd, de was gedaan, afwas gedaan, de keet wat opgeruimd en dan mijn rekeningen betaald! Daar word ik dus depri van hé… dus nu ga ik in overleg met mijn geweten een glaasje wijn naar binnengieten ergens om de pijn te verzachten! Mazzel Tov!

in Lifelog

4 Responses to “ease the mind”

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  Boeiend!!

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  K zou es mijn eigen blog moeten beginnen

 • amaai niet!

 • Renegade said

  mr dan gaat gij – en vele anderen – mij stalken met comments :p

Leave a Reply