26/4 2005

Tempting Tuesday

9

Nou nou, mijn knie doet hier ondertussen gigantisch zeer. ‘t Ding zal wat overbelast zijn van zondag zeker. Hoort er nu eenmaal bij maar moet dat toch goed in het oog houden, sporten zit er deze week helaas niet meer in. Voor de rest gaat de week zijn gangetje op het gemakje: gisteren na de les nog even naar het ‘Eiland der Verderf‘ gekeken. Ik kan er gewoon niet bij wat ze dit jaar allemaal bijéén gooien. Vorig jaar hoopten we stiekum om een glimp van een borst op te vangen en in onze stoutste dromen een koppel te betrappen die goed van deeg aan het geven waren, maar neen hoor! Dit jaar, day 1: Mission Completed. Als het sensatieniveau nog op toeren moet komen dan gaan we nog wat zien… ;-). En over verleiding gesproken: ik kom zwaar in de verleiding om mij permanent naar een tropisch eiland te postorderen! Ligt het nu aan mij of ben ik de enige die zich druk maakt in het compleet ontbreken van zonneschijn, een zacht lentebriesje, terrasjes die volzitten, mensen die volledig onthaast rondkuieren, vogels die mij om 5u ‘s ochtends wakker kwetteren (dat mis ik niet), … kortom: waar is de Lente!!!!!

in Lifelog

9 Responses to “Tempting Tuesday”

 • ja, waar is die lente verdorie! ik blijf hardnekkig in t-shirt zonder jas naar het werk te fietsen, maar ben het stilletjes aan beu om in de gietende regen klappertandend terug naar huis te fietsen. hoor.

 • T
  Twitter: pitslamp
  said

  De Lente … ook al op de gelegen … tsssss

 • Bah! Tempteesjen Aailend! Gortige TV, wat een teloorgang!

 • Highfly
  Twitter: pitslamp
  said

  Dipfico; de vorige jaren gebeurde dat ook allemaal op TI, maar dan werd dat gewoon niet uitgezonden…

 • Renegade said

  Voor de rest gaat de week zijn gangetje op het gemakje??
  bedoel je dan wc(tje)?

 • Snifferke
  Twitter: pitslamp
  said

  Zondag was het nochtans een prachtig weertje! Kzie nog steeds rood. Maar waar blijft het ****ing vervolg!
  TI wordt, heb ik me laten vertellen, na 22u uitgezonden juist om dergelijke beelden te laten zien. Ik vond persoonlijk de eerste serie het beste. Nu weet iedereen perfect waar ze aan toe zijn. Ge moet al vrij naief zijn om niet te weten waarvoor TI staat. De meeste ‘mannen’ zijn precies gewoon hun lief beu … :-)

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  check out belang van limburg
  irma is HIV positief en is ginder met 6 van die gasten gaaan ‘slapen’
  jeuj

 • de lente zit in barcelona…
  vlak om de hoek van de marina, schoon stukse strand.
  en ook in de binnekoer van de bibliotheek van de academie, alwaar de rode wijn uitstekend smaakt.
  en in het guell-park, boek en aardbeien bij de hand…

  *zucht*

 • Ik voel mij hier precies niet beter door … ;-)

Leave a Reply