25/4 2005

Brussel @ Noon

4

Leuk alternatief hier voor de mensen die in en om Brussel werken. Geen zin om ‘ middags alleen aan je bureau te eten of in het bedrijfsrestaurant tussen de andere Neanderthalers (whoehaha) te gaan zitten… ga dan eens kijken op www.broodjebrussel.be: deze geeft een overzicht van alle activiteiten die georganiseerd worden in de buurt van de kleine ring. Wat is daar nu zo speciaal aan? Wel ze worden allemaal op de middag georganiseerd en duren exact één uur… leuk idee om even weg te zijn! Toegegeven ze zijn niet allemaal even interessant maar der zitten leuke dingen bij!

in Stuff

4 Responses to “Brussel @ Noon”

  • Allemaal goed en wel, maar gegarandeerd weer een “flop”. Waarom ? Wel, omdat bijna niemand een uur middagpauze heeft (meestal 45 min), omdat je er eerst nog moet geraken en ook nog terug moet (m.a.w. van je “uurtje middag” schiet nauwelijks een half uur over) en omdat het ook wel vaak langer zal duren, want zoals de site zelf zegt “De meeste evenementen duren niet langer dan een uurtje …”
    Ben zo zelf een paar keer naar “boterhammen” proberen te gaan toen ik nog in Brussel zat :wandelen, metro, wandelen, programma begint te laat, weer wandelen, metro en wandelen … gevolg : te laat terug en nauwelijks een kwartiertje iets gezien. :-(

  • Renegade said

    Ja mr dipfico werkt in ploegen id fabriek en als em de nacht heeft kan hij er een uur zitten

  • Yup, ik staan juist op het punt om te vertrekken!

  • Some guys have all the luck ;-)

Leave a Reply