23/4 2005

Study Saturday

2

Vandaag een relaxe dag gehad. Opgestaan wat opgerommeld thuis en dan begonnen aan mijn eindwerk. De basis is er al en als ik er nu elk weekend wat aan voortwerk dan kom ik er wel! Maar in elk geval is mijn geweten al een beetje gesust, nog niet helemaal maar we zijn op goede weg! Eigenlijk was het nog eens best aangenaam om thuis te zitten: das eens wat anders dan van Jut naar Jaar crossen… Zen here we come again! Nog ff met de vélo door het stad gaan cruisen, op het Muntplein hebben ze weer een mooi kunstwerk tegen de muur gezwierd, check it out! ‘t Is altijd ook even lachen als ik de ring oversteek… eender welk moment van de dag of week, de file is een vaste waarde… Aha, en morgen is het dus zover … 16 km lopen!! Deze week heb ik mezelf een beetje gespaard, zodat mijn spieren niet te stijf zijn! We zullen zien hoever we geraken, de bedoeling is om het uit te lopen, ongeacht de tijd (binnen het redelijke natuurlijk)! Eerlijk gezegd steken de zenuwen wel de kop op. Als ik de benen van deze kerel had morgen, dan had het iets simpeler geweest.. but it ain’t. Wish me luck!

in Lifelog

2 Responses to “Study Saturday”

Leave a Reply