22/4 2005

nightvision

4

Weet je wat zo heerlijk is aan een zonnige lentedag: dat zijn de warme nachten waarin je dan in het maanlicht buiten kan rondtoeren… her en der brandt er nog licht, wandelt een eenzame ziel door de straten. Ik vraag mij dan steeds af wat die mensen aan het doen zijn op dat uur van de nacht, zij waarschijnlijk ook van mij … Ik kan der in ieder geval eindeloos van genieten en zeker Antwerp by Night kan mij bekoren. Wat ik ontzettend indrukwekkend blijf vinden is als je van de Oude Korenmarkt naar de kathedraal wandelt en dan dit zicht voorgeschoteld krijgt, very mucho impressive!! Alles heeft dan een ander perspectief, alles ziet er anders uit rustiger… het enigste nadeel is dat het de volgende ochtend altijd zo verschrikkelijk pijn doet om uit uwen tram te kruipen, part of the deal!
Luistervoer bij deze post: Wannes van de Velde: Ik wil deze nacht in de straten verdwalen…

in Lifelog

4 Responses to “nightvision”

Leave a Reply