21/4 2005

that’s how it is

4

Bon, gisteren een snipperdag genomen op school. Ik had echt geen zin, gewoon geen zin… in de plaats daarvan ben ik in het park de benen gaan loszwieren. Wat frisse buitenlucht allemaal niet doet met ne mens… Ik voelde me als herboren. Verder stak er gisteren nog een briefje in de bus met de vraag of ik een aangetekend schrijven wou gaan halen op het postkantoor… ik vreesde al het ergste: een vergeten boete, een dagvaardiging, in stilte hoopte dat ik iets had gewonnen… niks van dat: ‘t waren begot mijn tickets voor U2 op 10 Juni… Whihiiiiiiiii. Voor de rest ben ik zéér content met het weertje vandaag… keep going strong! En nu hup naar de les, ‘t is de laatste voor deze week!

in Lifelog

4 Responses to “that’s how it is”

 • aaah, ‘t studentenleven, ik begin het precies ineens te missen :-)

 • Renegade said

  chancard gij
  met uw u2 kaarten

  mr soit

  ik ben dan net terug v ibiza en zal dan 9 op 10 niet in staat zijn nr brussel te bollen

  have fun!

 • HackoWacko
  Twitter: pitslamp
  said

  ‘k heb die van mij ook van de week aangekregen! :-)

 • Snifferke
  Twitter: pitslamp
  said

  Ge moogt dit postje updaten wat de les betreft ;-)! U2 mmmmm

Leave a Reply