20/4 2005

Ritmo del Vida

6

We hebben weer aardig wat muziek uit de oude doos gehaald deze week. De laatste tijd laat de nieuwe goede muziek nogal op zich wachten. Dus teren we wat verder op het oude. Als ge ‘s morgens eens goed gezind in de file wil staan dan is Conga ‘de’ een aanrader om lekker door de boxen te gooien, makes me smile in a jiffy. En als de zon achter de wolken komt piepen en de zomerkriebels zich beginnen te manifesteren: opengooien dat raam… arm op zijn Johnies buiten hangen, nonchalante blik en Statement laten knallen… lekkere beat met een chille melody! Kortom, deze week mostly played on my iTunes:

  • Conga: Gloria Estefan
  • Sniff: Marco Bailey
  • Easy: Faith no More
  • Désenchantée: Mylène Farmer (Live in Bercy)
  • Statement: Krewcial
in Music

6 Responses to “Ritmo del Vida”

Leave a Reply